martes, 12 de octubre de 2010

Quin dia i quin any!!!

Si bé la temporada oficial ja s'ha acabat, cal fer resum i memòria de la temporada 2010, un balanç pel que fa a mi, molt dolent tant com el temps que fa o com la meva ortografia.
I cal se crític, no crec que els problemes que he tingut tan físics, com mecànics puguen ser base fonamental de les meues contínues excuses.

No he cobert objectius aquest any i no serà per l'esforç en els entrenaments o l'ajuda dels més propers, per això hem poso un aprovat just, per a poder passar l'any i no tindre que repetir un any més com aquest 2010. On cal destacar el molt bon inici de temporada i que de totes feia que hem carregues d'il·lusió, però el final ha sigut un any de records negatius:
No he acabat en la cursa amateur de la Volta al Montsia, ni al campionat de Tarragona de carretera, ni a la Copa Catalana de mtb de Corro d'Amunt ni a la de Barcelona, no he acabat al Open de Tarragona i Campionat de Tarragona a la Fatarella ni al Open d'este cap de setmana a Flix i ni a la cursa de carretera de Traiguera. Lo que fa un total de 7 curses no concluides en un any on he estat 2 mesos de paron.

Ara ja solament queda acabar la temporada pel que fa els entrenaments fent una regressió com toca i disfrutar de un parell de marxes que tancaran la temporada fins el 2011 (espero que sigue millor que este 2010).

5 comentarios:

  1. Hi ha temporades de tot. Segur que la que ve sera millor.

    Si et pases per aquest enllaç tens les fotos de la cursa de flix.

    http://www.flickr.com/photos/47190185@N04/sets/72157625013854095/

    Salut i km!

    ResponderEliminar
  2. Pensa que de les curses no finalitzades la de Flix va ser que me vas deixar la roda, a la Fatarella vas punxar, a la cursa de Vinyols va ser una retirada en grup, a la de Traiguera feia poc que venies d'uns dies de vòmits i no vull seguir pensant. Ànims que ara començarem a fer entrenos com cal. Avant i canvi

    ResponderEliminar
  3. pau, impressionant les fotos.
    si no te fa res posare el teu enllaç en el blog.
    saluts

    ResponderEliminar
  4. Cap problema Àlex, per aixo estan les fotos!

    ResponderEliminar
  5. Àlex, ànims i l'any que ve més i millor!!!

    ResponderEliminar