lunes, 14 de marzo de 2011

5 horetes en bona companyia

Ahir diumenge començava el Open d'Espanya i la Copa Catalana un 2 en 1, a més a més de la cursa d'Almatret. Però com a conseqüència de la l'última lesió hem vaig quedar per casa per poder recuperar i entrenar i aplaçar fins la setmana vinent el meu retorn a la competició.

Dissabte va caure un aigüat brutal i diumenge el dia es va alçar perfecte, per davant ens esperava la pujada a Fredes i Bel, 2 ports de la zona de més de 20' i amb rampes exigents. Amb la companyia de Pep pel Catalunya Sud, Manu i Evaristo per BLOBIKES i Alejo i Ruben per Cultbikes.
Cadascú va sortir des de un lloc i cadascú va tornar a sa casa per un altre, però el fort del dia ho vam fer junts, bé junts junts no perque tanta pujada cadascu tira a la seva manera.
Per la meva part estrenava el nou GARMIN 800, regalo del patrocinador Garmin.

Estreno del GPS, potencia i manillar, ara més imformat, llarg i lleuger


Per la part del equip cal remarcar la mala sort que continua tenint el meu germà, MARRAX, des de que no és elit, i és que este cop, no ma poder ni formar part de la cursa, ja que un accident al·lie a ell el va frenar a l'autopista quasi 1 hora, tot un calvari...

No hay comentarios:

Publicar un comentario